Schaal jouw bedrijf op als een geoliede machine, terwijl jij misbaar wordt binnen het bedrijf.

Wekelijks 8 uur extra tijd, zonder in te leveren op cashflow, klanttevredenheid en jouw imago als succesvolle ondernemer.

Je hebt een klantenbestand dat tevreden is over jouw dienstverlening en je kan prima rondkomen van de omzet die je draait. Succesvol – in zekere zin, vooral voor de buitenwereld. 

De ‘vrije tijd’ die je hebt, wordt namelijk grotendeels opgeslokt door jouw bedrijf. Waardoor het voor jou en jouw directe omgeving niet altijd even succesvol voelt. Met regelmaat ben je ‘s avonds laat of in het weekend vol goede moed achter de laptop te vinden. 

Je hoort je partner een flinke zucht uitbrengen als hij/zij ziet dat je wéér de laptop openklapt om de administratie bij te werken, waar je vandaag niet aan toegekomen bent. Je voelt je schuldig, maarja: wanneer moet je het anders doen? Overdag zit jouw agenda voller dan je zou willen en dat zorgt bij jou voor een hoge werkdruk.

Wat zou er gebeuren als jij stopt met het afmeten van jouw succes aan het aantal uren dat je maakt?

Op dit moment ben jij eigenlijk maar matig tevreden. Je probeert alle ballen hoog te houden en hebt het idee dat je overal net te kort schiet. Rationeel wist je al een tijdje dat dit zo niet veel langer vol te houden is. Sinds een tijdje merk je het ook aan kleine onverklaarbare mentale en fysieke klachten.

Je betrapt jezelf er af en toe op dat je jouw succes vooral afmeet aan het aantal uren dat je maakt. Maar hoe realistisch is dit nu eigenlijk? Want de ‘vrije tijd’ die je aan jouw bedrijf besteed, zou je zelf ook veel liever doorbrengen met jouw gezin, partner, vrienden of familie.

Daarom heb je de eerste stappen wellicht al gezet om dit soort administratieve werkzaamheden overdag in te plannen of om slimmer te gaan werken binnen jouw bedrijf.

Maar dan nog blijf je werken aan urgente zaken, brandjes die geblust moeten worden. Mails die morgen nog beantwoord moeten worden, incidenten met productie of levering. Ook van groot belang, maar niet iets dat jij persé hoeft te doen. En belangrijker nog: ook niet iets dat per se belangrijk is voor het voortbestaan van een gezonde onderneming en ondernemer.

Voor het bouwen van een stevig fundament van jouw bedrijf en het zijn van een mentaal en fysiek gezonde ondernemer, heb je wekelijks extra tijd nodig. Zodat jouw bedrijf van daaruit op kan schalen richting een geoliede machine, waardoor jij misbaar wordt.

Maar het lukt je nog niet om hier structureel tijd voor vrij te maken, zonder dat jij in hoeft te leveren op jouw cashflow, klanttevredenheid of vrije tijd. Dat het bedrijf afhankelijk is van jou als individu heeft gevolgen voor het vermogen van jouw bedrijf om te groeien en te schalen. Ondanks het harde werken, staat de winst op den duur niet meer in verhouding tot de inspanningen en tijd die je investeert. Diep van binnen knaagt het aan je, want je wil zo snel mogelijk uit deze ratrace komen, maar je weet niet hoe.

Wat zou er gebeuren als jij stopt met het afmeten van jouw succes aan het aantal uren dat je maakt? En wekelijks 8 uur tijd vrijspeelt om van jouw bedrijf een geoliede machine te maken. Hoe efficiënt en winstgevend zou je dan doorgroeien naar marktleider, aantrekkelijke werkgever en met recht: een succesvolle ondernemer?

Je voelt je hierdoor genoodzaakt om hard te blijven werken. En zo is het cirkeltje weer rond: je blijft onmisbaar binnen jouw bedrijf. Je zit gevangen, wat op den duur resulteert in een situatie van constante uitputting, overbelasting en teleurstelling. Zowel voor jouw gezondheid, welzijn, relaties als de financiële situatie van jouw bedrijf.  

Tijdens de 1:1 opschaalsessie hakken we de juiste knopen door

 • Opschalen met een stevig fundament en duidelijke KPI’s
  We werken uit hoe jouw onderneming op kan schalen vanuit rust, structuur en duidelijkheid, zonder dat dit nog meer druk legt op jouw agenda. Een fundament waarbij jij misbaar wordt. Het bedrijf is niet meer van jou afhankelijk als enige bron van succes. Door duidelijke KPI’s vast te stellen, gaat het niet meer alleen over winst, maar over hoe jouw bedrijf duurzaam door kan groeien.

 • Marketing met impact
  Samen bepalen we jouw waardepropositie, waarmee jij je onderscheid van de concurrent en nieuwe droomklanten als een magneet weet aan te trekken. Doordat we klantketens uitwerken en deze koppelen aan de KPI’s, wordt het heel inzichtelijk hoe jij echt impact met jouw bedrijf maakt. Je draagt bij aan positieve veranderingen en bent van toegevoegde waarde voor jouw klanten.

 • Het juiste personeel op de goede plek
  We ontdekken wat er nodig is aan personeel, zodat jij niet meer degene bent die de brandjes aan het blussen is. Je maakt jezelf juist misbaar binnen de organisatie en hebt de capaciteit om voor jouw eigen mentale en fysieke gezondheid te kiezen. Zonder dat je de voortdurende druk ervaart om alles zelf te moeten doen, waardoor je zelfs tijd hebt om te ontspannen, hobby’s op te pakken en jezelf op te laden.

 • Productiviteitsverhogende processen
  Ook sparren we over kansen om de onderneming efficiënter in te richten, zodat jij tijd bespaart en een gezonde balans terug kan vinden tussen werk en privé. De weekenden en avonden vul je weer in zoals jij wenst. Samen met jouw kinderen, partner, vrienden of familie.

 • Voel je vrijer met meerdere verdienmodellen
  Het huidige verdienmodel wordt kritisch onder de loep genomen en we ontdekken wat jij kan doen om passievere bronnen van inkomsten te genereren. Zo blijft jouw bedrijf draaien en op een duurzame en gestructureerde manier groeien, ook als jij niet continu aanwezig bent.

Claim nu jouw spot voor de 1:1 opschaalsessie.

De hoogste tijd om slim op te gaan schalen!

We hakken daadwerkelijk knopen door. 2 uur en een heerlijke lunch verder weet jij precies wat je moet doen om 8 uur per week vrij te maken in jouw agenda. Een stevig fundament om van jouw bedrijf een geoliede machine te maken, zonder dat je hoeft in te leveren op cashflow, klanttevredenheid of jouw imago als succesvolle ondernemer.

Als strategisch business partner voor het mkb weet ik als geen ander waar voor jou de grootste winst zit op het gebied van tijd. En geld, maar daar gaan we het nu niet per se over hebben. Eerst zorgen we voor tijd, waarmee jij de volgende stappen kan gaan zetten om jouw bedrijf verder in te richten als geoliede machine.

Tijdens de 1:1 opschaalsessie maken we een strategie die voor jou werkt op de langere termijn. Je ontdekt hoe jij vanuit rust en structuur jouw bedrijf kan verbeteren en laten groeien. As we speak heb jij het nog retedruk en zo min mogelijk tijd te verliezen. En juist daarom neem ik je mee uit lunchen – eten moet je toch!

We spreken niet één keer, maar zelfs twee keer af! De eerste keer doen we dat live tijdens de 1:1 opschaalsessie en de week erop presenteer ik je de strategie. Als we het dan toch over slim werken hebben: de presentatie is online.

Ervaringen van ondernemers!

“Ik wilde mijn bedrijf op basis van een duidelijke structuur en stabiliteit laten doorgroeien. Door de oude manier van werken ervaarde ik een hoop onrust en stress. Dankzij de 1:1 opschaalsessie heb ik handvatten gekregen om mijn business te laten groeien. Het doel dat ik al had, is weer scherp gesteld en ik ben sindsdien weer gemotiveerd om mij hierop te richten en ervoor te gaan.

Dankzij de sessie met Natascha heb ik nieuwe inzichten verkregen in het opschalen van mijn zakelijke dienstverlening en daarbij de handvatten om het ook daadwerkelijk uit te voeren. Natascha voorziet mij van opheldering en laat je weer rationeel denken.

Ik raad de opschaalsessie aan iedereen aan die zijn doelen wil visualiseren en die handvatten nodig heeft om met zijn of haar business de volgende fase in te gaan. Het aanvullende 100-dagen plan geeft je net de stok achter de deur om echt te doen wat je met jezelf hebt afgesproken!”

Koen – zelfstandige in landmeetkundige werkzaamheden

“Door mijn oude manier van werken ervaarde ik een hoop onrust en stress, waardoor ik bang was om weer in een burn-out terecht te komen als ik zo door zou gaan. Ik begon bepaalde aspecten van mijn bedrijf steeds minder leuk te vinden en wilde rust, overzicht en structuur terugbrengen.

Door de 1:1 opschaalsessie heb ik meer overzicht, een duidelijker doel en een stapsgewijze aanpak. Ik zie ik weer een duidelijk pad waar ik mij op kan focussen. Er is meer duidelijkheid gekomen in mijn hoofd en ik durf ook vaker ‘nee’ te zeggen.

Natascha weet veel en weet op een zakelijke manier toch persoonlijk over te komen, waardoor we heel fijn sparren met elkaar. Ze is een topper! Ik raad de sessie aan ondernemers aan die meer uit hun bedrijf willen halen. Of je nu vastloopt of niet, het is altijd fijn om te kunnen sparren of samen tot een oplossing te komen als je het even niet meer weet.”

Stephanie – zelfstandige hondenuitlaatservice

Geef mij eenmalig 2 uur en ik geef je er wekelijks 8 terug.

De investering voor de 1:1 opschaalsessie bedraagt € 795,- exclusief btw. Claim nu jouw plek en we zitten binnenkort samen aan tafel. Wanneer dat is, dat plannen we in overleg met elkaar, zodat het in jouw agenda past.

Claim nu jouw spot voor de 1:1 opschaalsessie.

“Terwijl mijn werkdruk bleef toenemen, daalde mijn werkplezier drastisch.”

En dit maakt dat het nu mijn missie is om mkb ondernemers te helpen om van hun bedrijf een geoliede machine te maken, zodat zij meer ruimte in hun agenda krijgen en met minder personeel meer omzet kunnen draaien.

Met een ijzersterke positionering, de juiste mensen op de juiste plek en slimme interne processen, worden ondernemers weer misbaar in hun eigen bedrijf. Door het bouwen van een stevig fundament, is de output van het bedrijf niet meer afhankelijk van één persoon.

Inmiddels run ik twee bedrijven waar in totaal 20 experts werken op het gebied van strategie, personeel, processen en marketing. De afgelopen vier jaar als ondernemer heb ik tientallen mkb-bedrijven geholpen om vanuit rust, structuur en duidelijkheid op te schalen.