Tijd om te bouwen aan jouw next-level business!

Slimmer, eenvoudiger en vrijer ondernemen.

Het formuleren van de strategie en de periodieke business coaching doe ik met een select clubje ondernemers. We werken één op één samen. En zetten in die tijd enorme stappen naar het slimmer en eenvoudiger inrichten van jouw bedrijf. Jij krijgt meer vrijheid: meer vrije tijd om van te genieten en meer tijd om aan jouw onderneming te bouwen.

Zonder dat je harder of meer hoeft te werken, want daar zit echt niemand op te wachten. We gaan juist slimmer werken. Geen moeilijke lanceringen en complexe funnels. We doen wat op dat moment nodig is. En wat dat is? Dat bepalen we keer op keer samen.

Dan even over de praktische kant

Geen enkele strategie of oplossing is op iedereen van toepassing. Bij mij krijg je dan ook een op maat gemaakte oplossing en persoonlijke coaching. Met alleen maar onderdelen die echt bijdragen aan het behalen van jouw doelen.

De coaching duurt minimaal een kwartaal en is ook per kwartaal te verlengen, zodat we de ruimte hebben om daadwerkelijk resultaat te boeken. Elke 3 maanden evalueren we sowieso de samenwerking en bespreken we verbeterpunten voor de voortgang.

Als je een beetje op mijn ideale klant lijkt, dan weet je goed wat je wil. En vind je het niet belangrijk hoe je er komt, als je er maar komt. Maar… speciaal voor jou toch een rijtje met wat je zoal kunt verwachten.

  • Real life 1-op-1 kick-off van onze samenwerking.

  • Business strategie sessie. We houden het zo simpel mogelijk. Brengen focus aan en maken slimmere plannen om jouw doelen te realiseren. Na deze sessie heb jij jouw hands-on strategie voor komend jaar.

  • Maandelijkse coach-calls, waarin we successen vieren, concrete doelen stellen, blokkades weghalen en zorgen voor doorbraken bij hetgeen waar jij je door tegen laat houden.

  • Wekelijkse coach-calls. Op het moment dat jij met die prangende vraag zit bellen we, zodat jij gelijk weer door kan pakken.

  • Feedback op gemaakte stukken, zodat jouw social posts, presentaties, verkoopgesprekken, positionering en marketingboodschap ijzersterk zijn.
  • Toegang tot de kennisbank met waardevolle templates, tips, werkbladen, checklists en andere handige documenten.
Yes, Natas – dit is wat voor mij!